ukr
Львів
02:05
Дзюра Олег Леонідович

Дзюра Олег Леонідович

55 років, Львів, вища освіта
+380 (96) 565-XX-XX

Шеф-кухар

шукаю роботу в Львові, можливий переїзд, 21 000 грн

Досвід роботи

EXECUTIVE CHEF
Європа, Познань
29 років 7 міс
січ 1990 - сер 2019
Мої Обов'язки
1. Шеф-кухар належить до категорії керівників.
2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.
7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.
10. Провожу бракераж готової їжі.
11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
13. Регулярно контролюю доходи кухні.
14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.
16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Моє резюме
1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope» Кухар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.
1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»,
2001р.Україна м. Львів; ресторан «Кактус»; 2005р.ресторан
«Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф Кухні
- Відкриття ресторану з «0».
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2019рр.Польща, Україна (Карпати, Крим,Львів) ресторани готелів; 2006р. м. Львів ресторан «Мушкетер»; 2008р
м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»; 2012р.
м. Тернопіль(Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»; 2013р.
м. Хмельницький(Дунаївці) ресторан «Best» Executive Chef , Шеф Кухні
- Відкриття ресторану з «0».
- Розвиток різного меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

Вища освіта

ВВАТУ, Васильків
Інженер
4 роки
вер 1980 - вер 1984

Знання мов

Українська - базовий, Російська - вільно

Додаткова інформація

Професійний Executive Chef «Шеф-кухар» (але не просто кухар на процесі), Сертифікований від: американської компанії «World Polonia Business Club», а також почесний член-Kapitula Klubu Szefow Kuchni Польщі. Володію програмою 1С.

Оновлено: 6 серпня 2019, 11:04
Схожі резюме
шукаю в Києві, можливий переїзд, повна зайнятість    
Кузнецов А., 33 роки, Обухів  /  Вища освіта
Повар в семью  1 000 грн
будь-яка зайнятість    
Матусевич Н., 51 рік, Київ  /  Середня-спеціальна освіта
×
×
×
×
×