Шийно-підлопаточна частина півтуші, з вмістом сполучної м’язової та жирової тканини в природньому співвідношенні, циліндричної форми. Запах властивий даному виду продукту, без стороннього запаху. Консистенція щільна та пружна, на розрізі м'ясо щільне, при натисканні пальцем ямка швидко...
М'ясо зі шиї ягняти прекрасно підійде для приготування наваристих бульйонів та перших страв. При термічній обробці залишається неймовірно соковитим. Цей вид м’яса чудово смакує з овочами, гострими чи кисло-солодкими соусами. Також популярні відбивні із шийної частини, які швидко обсмажуються на...
Ошийок свинячий - це найсмачніша і найкорисніша частина тушки, з тонкими прошарками білого сала, не жирна. Це частина антрекоту, розташованого ближче до голови, без кістки. У м'ясі ошийка багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже соковите і м'яке.
Сучасне...